Alles over bingo

Lees alles over bingo, we gaan uit van de online versie van het spel, spelen via de computer dus, deze vorm verschilt een beetje van de live versie, we vertellen de verschillen. Ook krijgt u een handleiding van het spel waarin we aangeven hoe het spel gespeeld wordt inclusief spelregels en allerlei informatie die handig is om te weten. Voordat we beginnen attendeer ik u op het artikel “wat is bingo” waarin de basis van het spel wordt uitgelegd.

De spelregels van bingo zijn niet moeilijk, u hoeft absoluut er geen studie van te maken, wel is het handig om de regels een beetje te begrijpen kunt u op onze website een beknopte uitleg lezen. Het doel van het bingospel is om als eerste een vooraf vastgesteld patroon vol te spelen, dat kan een rij of diagonaal zijn, het maakt daarbij niet uit of u binnen de speelomgeving de 75 of 90 ballen versie speelt.

Wat is bingo? Het wordt door veel mensen gespeeld, voor hun plezier en voor de prijzenpot die er te verdienen valt. Bij jong en oud is de online versie geliefd, elke dag zitten er duizenden spelers achter hun computer om de bingoballen te zien rollen. Iedere ronde doen veel mensen gelijktijdig mee wat leuk en gezellig is, via een chatbox hebben de spelers onderling contact met elkaar.

Om nieuwe spelers te binden wordt er gratis bingo aangeboden door de meeste bingosites, u kunt gezellig meedoen zonder geld uit te geven, bijvoorbeeld bij Trendy Bingo, wordt lid en speel binnen tien minuten mee met een grote groep liefhebbers.

Bingospelen voor uw plezier

Voor iedereen die mee gaat doen is een bingobonus beschikbaar, met dat bonusgeld kunt u ontdekken hoe alles werkt en krijgt u een indruk met welke andere spelers u van doen heeft. Er is maar één ding nodig om de bonus te innen en dat is registreren via een eenvoudig formulier. Daarna gaat het snel en zit u voordat u het door hebt al in een ruimte waar bingo online gespeeld wordt, gebruik het geld dat u gekregen hebt om te starten. Koop enkele bingokaarten en zie of u uw eerste prijs kunt winnen. Speel zolang u wilt en doe gezellig mee op de chat, het kost u helemaal niets om urenlang plezier te hebben.

Het leuke is dat het een gezellig spel is. Het wordt met een aantal deelnemers gespeeld die kaarten kopen en daarmee de prijzenpot bepalen, iedere ronde weer en steeds is er weer een nieuwe winnaar die er met de pot vandoor gaat. Omdat bingokaarten niet zo duur zijn kan iedereen meedoen en dus kans maken op een prijs.

Waarom bingo?

Bingo is voor iedereen betaalbaar, voor vijf of tien cent koopt u al een bingokaart en kunt u meedoen, daarnaast kunt u gratis spelen veel plezier maken zonder dat het u geld kost. Doe mee op uw eigen manier en bepaal uw strategie en budget. Wij wensen u veel speelplezier en hopen dat we u een beetje enthousiast hebben gemaakt voor het spel, wilt u meer weten kijk dan op de pagina: veel gestelde vragen.

Naar de bingo TOP 3 >>> spelen