Beloningen bij bingo

Wanneer u regelmatig bingo speelt kunt u punten sparen die u later kunt verzilveren voor cadeaus of bonussen. De punten die XP (experience points) worden genoemd worden uitgegeven bij elke euro die u inzet. Koopt u bijvoorbeeld tien bingokaarten van 10 eurocent dan wordt er één punt bij uw saldo opgeteld. Het spaarsysteem kent verschillende levels, hoe mee punten u verzameld hoe meer voordelen er te verdienen zijn. Spelers die in de hogere levels meedoen krijgen zelf een del van hun inzet terug, het zogenaamde cash-back systeem. Deze teruggave kan oplopen tot 10%. Iedere maand krijgt die speler dus een tiende deel van zijn inzet terug. Het totale aantal punten dat u verdient heeft is altijd terug te vinden aan de linkerkant van uw speelscherm, dit scherm ziet u als u ingelogd bent.

Bonusgeld

Een andere beloning waar veel spelers hun voordeel mee doen is de eerste stortingsbonus. De eerste keer dat u een bedrag op uw spelerrekening zet wordt dat bedrag met 300% opgewaardeerd, een beloning die u niet moet laten lopen, gemakkelijker geld verdienen is er bijna niet. Om voor deze beloning in aanmerking te komen hoeft u verder niets te doen, zodra het geld overgeboekt is staat het bonusbedrag al bijgeschreven.

U krijgt ook wekelijks leuke extra’s aangeboden via e-mail, vaak zijn dit bonussen van twee euro waarmee u weer een gooi kunt doen naar een prijs, via een speciale pagina op uw account kunt u alle bonussen verzilveren. Soms worden er ook royalere bonus aangeboden waar een storting voor noodzakelijk is, u stort een bedrag en de beloning die u krijgt wordt direct verrekend.

Meer kans op extra’s

Naast de normale spellen kunt u ook meedoen aan de jackpot op een speciale pagina worden alle jackpotevenementen vermeld, dit is de kans om voor de grote prijzen te spelen, de jackpots zorgen voor veel meer spanning tijdens de ronden en het aantal mensen dat er aan meedoet is dan ook veel groter. Een andere mogelijkheid om een jackpot te winnen is tijdens de normale spelen, iedere speler die een volle kaart heeft binnen een van te voren vastgesteld aantal ballen krijgt de jackpot, een prijzenpot die geweldig op kan lopen.

Naar de bingo TOP 3 >>> spelen