BeterBingo

BeterBingo is een geweldige bingowebsite, het gigantische aanbod aan spellen en de grote prijzenpot heeft het hart van het Nederlandse publiek veroverd. Iedereen kan zo lang en vaak meedoen als hij of zij maar wil, vierentwintig uur per dag, de hele week door wordt het spel aangeboden en de altijd aanwezige Nederlandse spelleiders zorgen er voor dat alles goed verloopt. Doet u voor het eerst mee dan helpen de spelleiders u op weg met aanwijzingen. Omdat het een gezellig spel is kunt u contact maken met medespelers, een optie die trouwens erg veel gebruikt wordt, het is gewoon leuk om ervaringen uit te wisselen terwijl de bingoballen over het scherm rollen en de bingokaarten zich vullen met afgestreepte getallen.

BeterBingo is voor iedereen aantrekkelijk, een gezellige omgeving met vele andere spelers uit ons land, de website richt zich namelijk op Nederlandstalige spelers, waardoor iedereen uw taal spreekt, ook de mensen van de helpdesk. Direct na het aanmelden wordt u als nieuw lid verwelkomt in een Nederlandse speelomgeving met een bonus van 5 euro, geld waarmee u kunt spelen zolang u kunt, er zijn geen beperkingen. Zo hoeft u geen geld te storten om te spelen en wanneer u een mooie prijs wint kunt u die gewoon gebruiken om mee verder te spelen.

U zult met veel plezier spelen, hoe vaker u deelneemt hoe leuker dat het wordt. Er zijn altijd leuke acties, zo is er een spaarprogramma waarmee u vele extra's kunt verdienen puur en alleen door mee te doen. Hoe vaker hoe lucratiever het wordt, spaar XP punten voor de mooiste geschenken zonder een cent extra te betalen. Klim langzamerhand op de ladder en probeer de tiende trede te halen, hier is het voordeel het grootste en ontvangt u bij iedere storting die u doet extra speelgeld.

Krijg ik vijf euro helemaal voor niets?

Ja helemaal voor niets, er ligt een bonus klaar om aan het bingo spel mee te doen, u hoeft niets te betalen. Vul dit aanmeldformulier in en speel binnen tien minuten mee, direct na aanmelding is bonusgeld beschikbaar om bingokaarten te kopen, kies een variant en begin. De meeste mensen willen bingospelen om te winnen en nemen zo veel mogelijk bingokaarten om een gooi doen naar de prijzenpot. Omdat er geen grote bedragen over tafel gaan blijft bingospelen leuk, bingokaarten kosten gemiddeld tien cent per stuk en worden afgeboekt van de bonus die u ontvangt.

Waarom bingo zo leuk is

Het is gezellig, spannend en leuk, doe mee en win, aanmelden kost maar weinig tijd, u kunt direct beginnen. Meedoen kan zonder geld, speel gratis zo vaak u wilt, er zijn alleen Nederlandse spelers en vriendelijke spelleiders. De gewonnen prijzen worden snel uitbetaald en er zijn vele varianten van het spel, u verveelt zich nooit. Maak contact met anderen en speel met plezier, elk uur van de dag.

word nu lid en speel bij beterbingo

Meespelen bij BeterBingo hoe werkt dat?

Als beginnende speler komt er veel op u af, allemaal nieuwe dingen waar u even geen raad mee weet. Gelukkig valt het wel mee en is het niet zo ingewikkeld maar het kan geen kwaad om deze stap voor stap handleiding te volgen zodat u zonder problemen aan de slag kunt.

Stap 1: Vul dit aanmeldingsformulier in om gratis en geheel vijblijvend lid te worden van BeterBingo.
Het formulier is helaas in het Engels maar dat is nodig omdat de kansspelcommissie dat als eis stelt. U hoeft maar een paar gegevens in te vullen dus lastig kan het niet wezen.

Stap2: Naar de speelomgeving
Zodra de aanmelding achter de rug is kunt u inloggen. De speelomgeving is gelukkig in het Nederlands, en de mensen van de helpdesk ook, heeft u wat te vragen dan krijgt u een begrijpelijk antwoord waarmee u verder kunt. Als u op de blauwe knop druk die bovenaan het scherm zichtbaar is gaat u naar het scherm waar u kunt spelen.

Stap 3: De bonus staat klaar
Onderaan het scherm ziet u dat het bonusgeld van vijf euro al is bijgeschreven, gewoon gratis geld waarvoor u niets heeft hoeven doen, kies nu een bingokamer uit het scherm en open het speelscherm.

Stap 4: Beginnen met spelen
Om te spelen kunt u kiezen uit verschillende spellen, ze worden allemaal genoemd en u ziet direct hoeveel deelnemers er per spel zijn. Ook de prijs van de bingokaarten staat vermeld, ze zijn er in verschillende prijsklassen van vijf eurocent per kaart tot vijftig eurocent. Ook kiest u hier of u bingo gaat spelen met 90 of met 75 ballen. Probeer ze alle twee maar eens uit en ontdek welk speltype u het beste ligt. Koop nu van het bonusgeld uw eerste bingokaarten, het spel gaat beginnen.

Stap 5: Koop uw bingokaarten
Zolang u bonustegoed of speelsaldo heeft kunt u bingokaarten blijven kopen. In het scherm boven in beeld geeft u aan hoeveel kaarten u wilt kopen, er is een maximum van 40 kaarten die u in één keer kunt spelen. Iedere vijfde kaart is gratis, dus vier kaarten kopen betekend vijf kaarten krijgen. U kunt alleen bingokaarten kopen wanneer er een pauze is tussen twee ronden. Na die korte pauze start de eerstvolgende ronde en kunt u het afstrepen van de nummers op de kaarten volgen. De bingokaart waarvan de meest nummers zijn genoemd staat vooraan.

Stap 6: Prijzen winnen
Iedere ronde waar u aan meedoet geeft kans op één of meer prijzen. Eerst vallen de prijzen voor verschillende winlijnen om uiteindelijk te strijden om de hoofdprijs, een volle kaart. De prijs wordt direct na de ronde bijgeschreven op uw spelersaccount, van dat geld kunt u weer nieuwe bingokaarten kopen of u kunt er voor kiezen om het te laten uitkeren door de beter bingo kassier.

Wacht niet langer als u bingospelen leuk vindt, claim de bonus van vijf euro die nieuwe deelnemers ontvangen bij BeterBingo. Wie een bedrag op zijn spelersrekening stort is helemaal koopman, dan wordt het bedrag namelijk flink verhoogt en is bingo spelen een zeer lucratieve hobby geworden, zoveel gratis geld maakt de kans om winst te maken wel heel erg groot. Als u bijvoorbeeld vijfendertig euro overmaakt naar Beter Bingo krijgt u drie keer zoveel extra bijgeschreven zodat u honderdveertig euro heeft om urenlang te spelen, zeker als u weet dat een kaart niet meer dan tien eurocent kost. Na het inloggen krijgt u een handig overzicht te zien van alle noemenswaardigheden die van belang zijn om te spelen, kijk rond en maak een keuze hoeveel van uw budget u wilt besteden om aan de volgende ronde mee te doen waar u misschien wel een mooie prijs wint. Meedoen met dit betaalbare spel is geschikt voor iedereen die van spanning en gezelligheid houdt.

Speel beter bingo

Als nieuwe spelers kunt u bovenop de gratis vijf euro speelgeld ook gebruik maken van een wel heel interessant aanbod, de welkomst bonus, uw eerste storting wordt namelijk verviervoudigd, ik raad u dan ook met klem aan hiervan gebruik te maken, gemakkelijker geld verdienen is er niet. Bij een storting van bijvoorbeeld 25 euro, wordt er een bedrag van honderd euro!! op uw spelersrekening bijgeschreven, een betere aanbieding bestaat er niet.

In de BeterBingo lobby vindt u in het midden van het scherm een overzicht van verschillende bingokamers, kies waar u wilt meedoen, de prijzen van de bingokaarten worden vermeld net als het aantal deelnemers aan de ronden. Druk op de gele button achter een spel om mee te doen en selecteer het aantal bingokaarten waarmee u wilt spelen. Wanneer de pauze tussen twee spellen is afgelopen beginnen de ballen rechtsboven in beeld te komen en worden de getallen op uw kaarten automatisch weggestreept. Er zijn drie prijzen te winnen, de eerste volle lijn, een tweede volle lijn en de hoofdprijs wanneer u als eerste speler een volle kaart heeft. Linksboven in het scherm vindt u alle informatie over de speelronde die aan de gang is, zoals de te winnen prijzen en de hoogte van de jackpot.

Bij BeterBingo zijn er twee variaties om te spelen, de ene spelsoort heeft 75 ballen in het spel en de andere bevat 90 ballen, probeer ze beide maar eens uit om te kijken welke variant u het beste bevalt. In beide gevallen kunt u meedoen om de echt grote prijs, de jackpot. In het jackpotspel sparen alle deelnemers een pot bij elkaar die kan oplopen tot enkele duizenden euro’s. De gelukkige winnaar krijgt de pot uitbetaald wanneer hij of zij een volle kaart heeft in een maximaal aantal gevallen ballen, bij het 90 ballen spel moet u dan een volle kaart hebben binnen 42 ballen en bij het 75 ballen spel binnen 32 ballen. Wanneer u aangemeld bent kunt u de hoogte van het jackpotbedrag op uw scherm aflezen en eventueel besluiten om een gokje te wagen, niet geschoten is altijd mis.

BeterBingo heeft een prachtige omgeving om samen met anderen bingo te spelen. De betrouwbare Nederlandstalige software zorgt voor een levensechte bingosfeer waarin u zich al snel helemaal thuis zult voelen. Nederlandse spelleiders zullen hun uiterste best doen om alles in goede banen te leiden, zij helpen u als dat nodig is. Laat u niet in de war brengen door het Engelstalige aanmeldformulier, door wettelijke maatregelen is dat verplicht. Zodra u dit formulier heeft ingevuld komt u in de Nederlandstalige spelomgeving en ontmoet u alleen maar landgenoten die net als u gezellig willen spelen. Gebruik om uw eerste bingokaarten te kopen de vijf euro bonus, een premie die u krijgt als nieuw lid van Beter Bingo.

Het kan niet op, bij aanmelding krijgt u vijf euro waarmee u vele bingokaarten kunt kopen en dus kans maakt op een mooie prijs om het saldo te verhogen. Verder is er wekelijks een extra bonus van twee euro, een aanmoediging om te blijven spelen. BeterBingo is blij met iedere speler en laat dat merken door al dit soort acties. Voor spelers die regelmatig een storting maken is er nog veel meer te verdienen, zij kunnen bijvoorbeeld meedoen aan de gratis bingoronden om fraaie geldbedragen. Als laatste noem ik nog het voordeeltje als u meerde bingokaarten ineens koopt, iedere vierde kaart die u koopt is namelijk gratis, koopt u bijvoorbeeld twaalf kaarten, dan hoeft u er maar negen te betalen, heel mooi toch?

bingodeal

Beterbingo mobiel

Bingospelen wanneer u maar wilt, het is nu mogelijk om beterbingo mobiel te spelen op uw smartphone en tablet, het is niet nodig om de beterbingo app te downloaden, sterker nog die is er niet eens. Ga gewoon naar de site van beter bingo op uw mobiel en log in met uw eigen spelersnaam en wachtwoord. Het ziet er allemaal geweldig uit u kunt spelen zoals u graag wilt en de prijzen worden uitgekeerd zoals u dat gewend bent. Door thuis en buitenshuis te spelen haalt u nog meer uit deze leuke en gezellige bingosite.

Nergens is het zo leuk spelen als bij Beter Bingo. De sfeer is er geweldig en u maakt er snel vrienden. Als beloning voor het aanmelden krijgt u gratis speelgeld, een bonus waar u urenlang plezier van zult hebben. Nadat u op de button "word lid" heeft gedrukt, komt u bij het inschrijfformulier dat in de Engelse taal geschreven is. Dat is namelijk verplicht door de regels van de kansspelcommissie, nadat u ingelogd bent werkt verder alles in uw eigen taal. Het bingospel is Nederlandstalig net als de medewerkers die u kunt aanspreken als u iets te vragen heeft. BeterBingo is de leukste en meest betrouwbare bingosite van Nederland en wordt door de spelers zeer gewaardeerd.

Winnen

Afhankelijk van het aantal spelers en het aantal bingokaarten die zijn gekocht worden er prijzen uitgekeerd. Op het scherm linksboven ziet u hoeveel geld er in de diverse potten zit. Wanneer er een prijs valt, wordt dit gemeld door de spelleider, vervolgens wordt het geld dat u gewonnen heeft bijgeschreven bij uw tegoed, de volgende ronde begint alweer na een minuut.

Tijdens de speelronden kunt u gezellig kletsen met andere deelnemers, in een scherm leest u wat iedereen te melden heeft en kunt u eventueel een reactie geven. De spelleiders geven ondertussen tips een aanwijzingen en helpen bij problemen. Op dit scherm krijgt u ook informatie over het spel en worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Onderaan in de paarse balk ziet u het saldo van uw tegoed en de hoogte van de bonussen die u heeft verdiend, ook kunt u hier van bingospel wisselen. Gegevens over uw persoonlijke account vindt u aan de rechterkant van deze balk. Voor de liefhebbers zijn er ook nog andere spellen vrijblijvend uit te proberen.

Opwaarderen

Om bingokaarten te kunnen kopen is het nodig om af en toe uw spelersrekening op te waarderen, een eenvoudige klus die snel achter de rug is. Klik op de blauwe knop waar deposit op staat en kies de manier waarmee u geld wilt overmaken. Er zijn verschillende mogelijkheden maar iDeal zal voor de meeste spelers de ideale methode zijn, met een paar handelingen is de klus geklaard en kunt u direct weer verder met bingospelen. Naast iDeal kunt u ook kiezen voor Creditcard, Paysafecard, Skrill en zelfs een telefonische overboeking behoort tot de mogelijkheden. Wanneer dit uw eerste storting is dan komt u in aanmerking voor de welkomstbonus van 300%, het geld dat u stort wordt verviervoudigd, met andere woorden wanneer u opwaardeert met 25 euro doet BeterBingo daar 300% dus 75 euro bij, in totaal staat er na de storting 100 euro op uw account.

Dit vinden spelers van BeterBingo

- Ik werd op het verkeerde been gezet door de Engelse website van BeterBingo, ik dacht dat het allemaal in het Nederlands was. Mijn zoon heeft geholpen en al snel zagen we dat het spel gelukkig in het Nederlands is. Na een beetje zoeken wist ik snel hoe alles werkte, na speel ik alweer een tijdje en ben nog steeds blij dat ik de stap naar spelen op de computer heb gemaakt, het is namelijk superleuk… Ans F Heemskerk.

- Ik heb een tijdje bij een andere bingosite gespeeld, het was een beetje chaotisch daar. Allemaal mensen uit verschillende landen, vond het niet zo gezellig. Beter Bingo is dat wel, iedere dag even bijkletsen met Jo en Teun.. ha ha ha. Heb trouwens een flinke prijs gewonnen, ga ik mooi van op vakantie… Jolanda W Assen.

- Toen ik las dat je vijf euro gratis kreeg wilde ik dat niet geloven, dacht dat het weer zo’n zinloze actie was. Maar het was echt, ik kom zomaar bingospelen met dat geld, helaas is het nu op. Wat ik niet wist was dat je iedere week weer een mailtje krijgt met gratis speelgeld, zojuist de bonuscode weer ingevuld, kan ik weer even verder.. Hans B Amersfoort.

- Het mooiste bij BeterBingo vind ik zijn de superronden die er zijn, heel spannend om een grote prijs te kunnen winnen terwijl je niet heel veel hoeft in te zetten. Van mij mogen er wel meer van die ronden worden georganiseerd. Jesse M Nes Ameland.

bingospelen bij BeterBingo

BeterBingo spelen met plezier