Bingo bonussen

Wanneer u lid gaat worden van een bingoclub krijgt u een welkomstbonus, dit is een extraatje om u alvast een beetje op weg te helpen. Met het geld van de bonus kunt u de spelenderwijs ontdekken wat er allemaal mogelijk is en leert u langzamerhand de andere spelers kennen. Bij een bingosite zijn er vele deelnemers die iedere dag een paar ronden meespelen en vervolgens weer verder te gaan met de dagelijkse gang van zaken.

Welkomstbonus

Voor iedereen die zich aanmeld als nieuw lid van een online bingoclub is er maar één ding dat moet gebeuren om voor de bonus in aanmerking te komen en dat is het eenvoudige registratieformulier in te vullen. Zodra dat gedaan is krijgt u toegang tot de lobby van de bingosite en ziet u dat de bonus al beschikbaar is, uw vijf euro tegoed staat onderaan het scherm. Zodra u bingokaarten koopt, wordt een bedrag van dat tegoed afgeschreven en kan het online bingospel beginnen.

Naast Beter Bingo is er nog een bingosite waar een mooie bonus is te ontvangen en dat is Bingocams, ook hier zijn iedere dag weer honderden Nederlandse spelers actief. Regelmatig worden nieuwe spelers hier verrast met allerlei aantrekkelijke acties. Speel de sterren van de hemel en geniet van de gezelligheid, het kost u helemaal niets.

Opwaardeer beloningen

Nadat u de welkomstbonus in u bezit heeft, is er direct nog een mooie bonusactie die u niet aan u voorbij mag laten gaan en dat is de opwaardeerbonus een feestelijke bonus die meer dan de moeite waard is. Waardeer uw tegoed op met een klein bedrag. Als u bij wijze van voorbeeld een bedrag van vijftig euro overmaakt, krijgt u een totaal van tweehonderd euro bijgeschreven, een beloning die er niet om liegt. Dan zijn er ook nog eens de opwaardeerbonussen die iedere week aangeboden worden per e-mail, hoe vaker u speelt hoe interessanter deze aanbiedingen zijn, trouwe spelers worden rijkelijk beloond. Kortom bingospelen is een leuke bezigheid die een mooie beloning kan opleveren, veel plezier er mee.

Bingo aanbiedingen

In uw spelersaccount vindt u alle bonussen die er te verdienen zijn terug en worden de voorwaarden waaraan voldaan moeten worden om het bedrag te innen aan u uitgelegd. Houdt dit gedeelte van het account altijd goed in de gaten en laat geen bingobonus aan u voorbij gaan. Naast bonussen in contanten worden er ook leuke gadgets uitgedeeld, via een spaarsysteem kunt u de mooiste cadeaus krijgen, speel mee en profiteer van de Bingobonus.

5 euro bonus bij de bingo TOP 3 >>> spelen