Bingoblog van Max

Zoals de meesten van u misschien al weten, mijn naam is Max en ik ben liefhebber van het aloude bingospel. In dit blog schrijf ik artikelen die u meer inzicht geven is het spel. Naast informatieve feiten vertel ik u allerlei randzaken en grappige voorvallen. Ik hoop dat ik u daarmee een plezier doe, misschien steekt u er nog wat van op om uw kansen bij bingo online te verhogen.

Bingo is een spel dat al eeuwen oud is en via allerlei omwegen in ons land terecht is gekomen. Sinds het begin van de vorige eeuw wordt het spel in menige huiskamer gespeeld en wint het aan populariteit. Als snel worden er speciale zalen voor ingericht en gaan mensen buitenshuis spelen.

Met de opkomst van internet verandert er veel, de gezelschapsspellen die tot die tijd in iedere huiskamer gespeeld worden krijgen een online uitvoering, zo ook bingo, het is tegenwoordig misschien wel het meest gespeelde spel ter wereld en het succes is nog lang niet voorbij. Vele bingowebsites zien het licht en ook in ons land starten enkele ondernemers met het avontuur, het werd pas echt serieus toen moderne bingowebsites het levenslicht zagen, spelers melden zich massaal aan een nieuwe hype was geboren.

In ons land zijn dagelijks duizenden mensen actief en vermaken zich met de voorbij rollende bingoballen in de hoop op een mooie prijs bij een volle kaart. Sluit u aan bij deze groep en ervaar hoe leuk het is om mee te doen.

max

Naar de bingo TOP 3 >>> spelen

Hoe ik bingo heb leren spelen

Ik raakte al vroeg geobsedeerd door de bingokaarten die zich langzaam vulden met afgestreepte nummers. Ik weet nog goed dat oma de nummers hardop voorlas en wachtte tot iedereen klaar was voor het volgende cijfer. Lees verder over mijn eerste treden op het bingopad.

Wat is bingo?

Begin vorige eeuw werd het spel in ons land aan de man gebracht en was al snel in bijna alle huishoudens een bingospel te vinden en ook nu nog is het een zeer populair spel. Ik wil u graag leggen hoe het gespeeld wordt. Wat is bingo, u leest er hier alles over.

Kan ik gratis bingo spelen?

Jazeker, voor iedereen die dat wil is het bingospel helemaal gratis, u mag zo lang meedoen als u zelf wilt, zonder een cent te betalen. Lees meer over gratis bingo.

Ontstaan van het bingospel

Voor het ontstaan van bingo moeten we ver terug in de tijd, om precies te zijn naar het jaar 1530 toen werd iedere zaterdagmiddag in Italië een soort van loterij gehouden met genummerde balletjes. Lees verder: De geschiedenis van het bingospel.

Bingospelen met gebruik van een webcam

Dit keer een artikel over een bijzonder fenomeen dat u kunt tegenkomen als u online bingo gaat spelen, het gebruik van de webcam om de win momenten van uzelf te registreren. Hoe gebruik ik de webcam.

Hoe vindt u de beste bingosite

Zoals u merkt zijn er heel veel punten waarop gelet moet worden om een verantwoorde keuze te maken voor de bingosite waar u gaat spelen. Lees verder: Waar moet ik op letten wanneer ik een bingosite wil kiezen?.

Beloningen bij bingo

Wanneer u regelmatig bingo speelt kunt u punten sparen die u later kunt verzilveren voor cadeaus of bonussen. Ook zijn er op een andere manier nog extra's te verdienen. Lees verder: Welke beloningen zijn er te verdienen bij bingospelen?.

Hoe sociaal is online bingo?

Kan de internet versie nu echt wel concurreren met de goede ouderwetse, sociale, lokale bingohal, het ontmoetingspunt van vele zo aan het eind van de vorige eeuw. De verandering in sociaal contact is een belangrijk aspect. Ontdek hoe sociaal online bingo is.

Wie spelen er bingo?

Vaak wordt er verondersteld dat bingo een spel is voor senioren die de middagen doorbrengen met het doorstrepen van cijfers op hun bingokaarten tijdens een gezellig samenzijn, niets is minder waar, ontdek maar eens wie er bingo spelen.

Belangrijke bingotips op een rijtje

Bingo is echt een spel van geluk, maar je kunt met een paar belangrijke aanwijzingen en tips misschien het geluk een beetje de goede kant opsturen. lees daarom de 10 beste bingotips.

Niet meer de deur uit om bingo te spelen

Voordeel van online bingo is dat u thuis kunt blijven, er is geen reden meer om buiten de deur te spelen. U kunt comfortabel in uw stoel of op de bank blijven zitten. Lees verder over: thuis bingospelen.

Speel met mate

Gebruik altijd uw verstand en wees voorzichtig als u om geld speelt, mensen die problemen hebben met maat houden als het om bingo spelen gaat hebben bepaalde eigenschappen. Lees verder over: verstandig bingo spelen.

Welke bingovarianten kan ik allemaal spelen?

Bingo kan op verschillende manieren gespeeld worden. Veel mensen kiezen voor het spel met 75 ballen maar ook die met 90 ballen is een optie. Zoekt u meer uitdaging dan zijn de evenementen misschien iets voor u. Lees verder: Variatie in bingospellen.

Voordeel van online spelen

Er zijn een aantal voordelen te noemen van bingo online ten opzicht van het traditionele spel zoals dat enkele jaren geleden nog op grote schaal gespeeld werd. Lees verder: Voordeel van bingo online spelen.

Wat valt er te winnen met bingo?

Bingospelen is verreweg het leukste als u een prijsje kunt winnen, bij de online versie van het spel valt er op verschillende manieren wat te winnen, ik vertel u wat er allemaal mogelijk is. Lees er meer over: Wat valt er te winnen met bingo.

Waarom is bingo zo leuk?

Bingo is in de loop van jaren in veel gezinnen doorgedrongen en heeft een belangrijke plaatst ingenomen in het dagritme van velen. Wat maakt bingospelen leuk en waarom hebben spelers de stap genomen om online bingo te gaan doen? Op deze vragen willen we in dit artikel een antwoord geven. Lees het artikel hier verder: Wat maakt online bingo zo leuk.

Is online bingo betrouwbaar?

Betrouwbaarheid is bij bingospelen misschien wel het belangrijkste item. Iedereen wil weten of het bingospel wel eerlijk gaat en men twijfelt over de financiële afhandeling op de bingosite waar men wil spelen.Deze zorgen kan ik heel goed begrijpen, want er is geen enkele instantie die dit wettelijk reguleert. Lees verder: Veilig online bingospelen.

De jackpot winnen, hoe doe ik dat?

Nu zijn we bij de grootste wens van menige speler aangekomen, want wees eerlijk, wie wil er nu niet de jackpot winnen? Naast een mooie prijs bij een volle kaart is er een prijs die nog veel meer aantrekkingskracht heeft, een prijs die iedereen wil winnen al is het maar één keer in zijn leven. Lees verder: De jackpot winnen.

Speel 75 ballen bingo

Bingo kunt u op verschillende manieren spelen, het grootste onderscheid is het aantal ballen die in het spel worden gebracht, in dit artikel vertel ik meer over de variant met vijfenzeventig ballen. Lees verder: Bingo met 75 ballen.