Vroeger ging ik drie keer in de week naar een bingohal om mijn favoriete spelletje te spelen. Tegenwoordig speel ik liever op internet, omdat ik dan mijn huis niet meer uit hoef en lekker achter de computer kruip om te zien of er nog wat te winnen valt. Graag deel ik mijn unieke ervaringen met u. Ik ben online ooit begonnen met een gratis account bij BingoCams en ondanks dat ik ook op andere sites heb gespeeld, ben ik hier helemaal op mijn plek. Het is een plezierige site met veel Nederlandse spelers en geweldige medewerkers die mij hebben geholpen toen ik het spel nog niet zo goed wist te spelen op internet.

BingoCams is de grootste aanbieder van online bingo, er doen ontzettend veel Nederlandse spelers mee en het is er altijd super gezellig. Bingo op het internet is in korte tijd zeer populair geworden. Waar u normaal gesproken alleen mee kon doen wanneer er een bingotoernooi in de buurt was, kunt u tegenwoordig op elk moment van de dag met meerdere mensen tegelijk spelen, dat zorgt voor veel gezelligheid waarbij de spanning regelmatig wordt opgevoerd omdat u ook nog eens echt geld kunt winnen.

Bingocams

Voor degenen die op zoek zijn naar een plek om te spelen heb ik een goede tip, BingoCams is de top bingosite in Nederland met een gezellige sfeer en elke maand aanbiedingen en acties.

Nieuwe spelers ontvangen een inlegbonus van vijf euro om de mogelijkheden te verkennen.

BingoCams is een vriendelijke site met veel deelnemers en leuke spelleiders die steeds aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden en de nieuwe spelers bij te staan. Via een groot scherm en de bingocam heeft u contact met deze spelleiders maar ook met de andere spelers die altijd willen helpen als er iets onduidelijk is.

Bij BingoCams kunt u gratis online spelen, dat houdt in dat u zonder geld in te zetten mee kunt spelen en prijzen winnen. Als spelers ontvangt u vijf euro helemaal gratis, u hoeft zich alleen maar in te schrijven en binnen enkele minuten staat het geld op uw account. Het is weer tijd om bingokaarten te kopen, kijk op het scherm welke kamer bezocht kunnen worden, iedere kamer heeft zijn eigen sfeer en mogelijkheden.

bingocams lid

Zorgeloos spelen

Zonder een ingewikkelde registratie kunt u als binnen enkele minuten beginnen met spelen u hoeft alleen de meest noodzakelijke gegevens te noteren om een account aan te maken. Met een inlognaam en wachtwoord kunt u voortaan zonder gedoe naar de lobby om vanuit daar uw favoriete bingospel te kiezen, dat kan een spel zijn met 75 of 90 ballen, aan u de keus. De site heeft als één van de weinige bingoplatformen de mogelijkheid om via een bingocam spelers met elkaar kennis te laten maken, zo krijgt het spel een sociale functie zoals we dat kennen uit het verleden toen grote groepen mensen samen aan het spel meededen.

Bingokaarten koopt u al vanaf 5 eurocent, per ronde kunt u maximaal 40 kaarten tegelijk kopen. Het grote aantal kaarten geeft veel meer kans op een prijs en is dus het overwegen waard. Ieder moment van de dag begint er wel een nieuwe ronde en altijd zijn er ruim voldoende spelers. Wanneer de pauze voorbij is en iedereen zijn kaarten heeft gekocht, start een nieuwe ronde. De kaarten verschijnen in beeld en de ballen beginnen te rollen, langzaam maar zeker worden er nummers van de kaarten afgestreept. De computer vinkt de getallen af, anders is een groot aantal kaarten niet te doen. Zoals u ziet zijn de prijzen van de bingokaarten in iedere kamer verschillend, betreed de kamer die u wilt, maar hou rekening met uw speelbudget. Met het bonusgeld kunt u prijzen winnen, dat maakt bingospelen zo aantrekkelijk.

Het is duidelijk dat hier al vele vrienden zijn gemaakt, iedereen lijkt elkaar te kennen en de laatste nieuwtjes worden snel uitgewisseld. Velen zien dit als een uitje, alleen hoeven ze de deur niet uit en kunnen thuis bingospelen. BingoCams heeft naast het bingoaanbod ook een duidelijke sociale functie waar gretig gebruik van wordt gemaakt door het merendeel van de spelers.

Bonusaanbieding

Doe mee bij de grootste bingosite van Nederland! Dit is een uitstekende aanbieder van online bingo, er spelen ontzettend veel Nederlanders en het is er gezellig, een goede keuze als u hier meedoet. Zoals u kunt lezen is er een mooie bonus te verdienen als u begint, vijf euro maar liefst, hiermee is het leuk spelen en kunt u voorlopig vooruit.

Het is meer dan logisch dat zoveel Nederlanders er voor kiezen om hier te spelen. De gezellige sfeer en het leuke uiterlijk van de site werken daar zeker aan mee, maar natuurlijk ook de mooie bonussen en schappelijke kaartprijs van vijf eurocent. Dit is niet voor niets de marktleider waar veilig spelen en betrouwbaarheid garanderen dat de spelers zich geen zorgen hoeven te maken. BeterBingo heeft als doel om iedereen die meedoet zoveel mogelijk plezier te laten beleven, de Nederlandse medewerkers doen hun uiterste best om dat te bewerkstelligen. Vanwege onze wetgeving is het verplicht om een Engelstalig inschrijfformulier te hanteren, nadat u alle heeft ingevuld zult u zien dat verder alles in uw eigen taal zal zijn. De medewerkers helpen u maar al te graag op weg.

Gezelligheid bovenal

Dit is al jarenlang een top bingosite in Nederland met een gezellig sfeertje waar iedere maand weer nieuwe uitdagingen te beleven zijn in de vorm van speciale acties. Nieuwe spelers ontvangen een hoge inlegbonus van vijf euro om te beginnen en te verkennen. Kom langs, wordt gratis lid en speel gezellig mee. U kunt gratis meedoen, dat houdt in dat u zonder geld in te zetten prijzen kunt winnen. Ze hebben een ruimte waar spelers plezier kunnen maken en met elkaar kletsen. Velen zien dit als een welkome aanvulling van het spelletje dat ze thuis kunnen spelen. U hoeft niet buitenshuis te zijn en gewoon in een oude broek en trui bingospelen. Niemand die het ziet, kortom hier spelen is leuk een aantrekkelijk.

Het is meer dan het spel dat u van vroeger gewent bent, door gebruik te maken van het chatscherm en gebruik van een bingocam kunt u meepraten over allerlei zaken, sommige spelers gebruiken de webcam wat het allemaal nog leuker maakt, u zit als het ware bij elkaar aan tafel. Tijdens het vallen van de ballen houden spelers elkaar op de hoogte van de stand van zaken, de één moet nog twee getallen een ander weer drie en u zit te wachten op die ene laatste bal die u een volle kaart gaat bezorgen, iedereen leeft mee de spanning is om te snijden. BINGO!! De felicitaties vliegen over het scherm en de laatste nieuwtje worden snel uitgewisseld voordat er weer een aantal kaarten gekocht gaan worden, voor u het weet is de volgende ronde al weer begonnen. Dit is BingoCam, de gezelligste bingosite van ons land.

Naast het bingospel kunt u ook kiezen voor één van de vele games die gespeeld kunnen worden, deze games zijn enorm gevarieerd, van kraskaarten tot videoslot, maar u kunt ook een kaartje leggen aan de blackjacktafels of een balletje laten rollen aan de roulettetafel. Kortom u hoeft zich nooit meer te vervelen onderweg, zorg dat u de mobiele telefoon onder handbereik heeft en speel de sterren van de hemel.

Winnen

Bij BingoCams bestaat iedere volle bingo game uit 5 prijzen. Soms wordt er een jackpot uitgekeerd, maar dat gebeurd niet al te vaak, de gelukkige winnaar moet een volle kaart hebben voordat de 37e bal is gevallen. Jackpotten kunnen lopen tot wel €100.000. De vijf prijzen worden uitgekeerd aan spelers die als eerst een bepaalde combinatie afgestreept hebben op hun kaart. Combinaties worden gevormd door lijnen vol te spelen. Een bingokaart bestaat uit verschillende getallen. Rijen kunnen horizontaal, verticaal en diagonaal worden gevormd. Heeft u als eerst een rij dan wint u de prijs die daar bij hoort.

Vervolgens gaat het om wie als eerst twee rijen volspeelt op één bingo kaart. Dit proces herhaald zich tot wie als eerste vijf rijen op één kaart volspeelt, dus wie als eerst de gehele kaart vol heeft. Omdat de kans steeds kleiner wordt dat u als eerste een kaart vol hebt is de prijs die hier dan bij hoort steeds groter. Alle prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid spelers die meespelen en de prijs per gekochte bingokaart.

Gratis bingo spelen

Bingo hoeft helemaal geen geld te kosten, wie dat graag wil kan gratis meedoen en hoeft geen cent uit te geven. Er zijn verschillende kamers waar u kaarten kunt kopen van het bonusgeld dat iedere keer weer aangevuld kan worden. Voor de winnaar is er altijd een klein prijsje gereserveerd zodat het toch een beetje spannend blijft. Deze manier van spelen is uitermate geschikt om te leren of te wennen aan de online spelmethode.

Er zijn diverse bingokamers waar u gratis bingo kunt spelen zoals bijvoorbeeld Cash Corner, hier kunt u iedere dag om de 20 minuten een ronde spelen. Er is ook gratis bingo in de Freebie Fiesta kamer, die is iedere dag drie uren open. Om half tien in de ochtend, vier uur in de middag en om elf uur in de avond zijn er gratis bingoronden. Er worden in totaal twaalf rondes gedraaid en dat duurt gemiddeld een uur. Iedere dag drie keer mee doen geeft veel kans om te winnen zonder geld te investeren.

U kunt er ook voor kiezen om bingokaarten te kopen, daarvoor heeft u een tegoed nodig van waaruit u uw kaarten kunt bekostigen. Gelukkig is bingo spelen niet duur, voor een euro koopt u al twintig kaarten en krijgt u er bovendien nog vijf gratis. Om uw tegoed aan te vullen kunt u op verschillende manieren geld overmaken, voor Nederlandse spelers adviseer ik om iDeal te gebruiken, u kunt direct na de storting gebruik maken van het geld. Andere betaalmethodes zijn een bankoverschrijving, per telefoon, Visa, Skrill en Paysavecard. Bepaal zelf het bedrag dat u wilt overboeken en speel zo lang als u zelf wilt.

Bingocams Mobiel

Ook de bingowebsites gaan met hun tijd mee en dat betekend dat u ook uw iPhone, iPad tablet of ander mobiel toestel kunt gebruiken om te spelen. BingoCams heeft de website zo aangepast dat u uitstekend kunt spelen via uw tablet of smartphone. Het geeft u de kans om uw favoriete spelletje nu overal te gebruiken ook als u onderweg bent of moet wachten bij de dokter of tandarts, het geeft u veel meer vrijheid en de kans om niet alleen thuis een prijs te winnen. Uw kunt gewoon inloggen met uw mobiele toestel, al uw instellingen zijn direct beschikbaar en u kunt meteen aan de slag, spelen, geldstorten en prijzen winnen gaat net zo gemakkelijk als op de computer thuis.

Speel waar u maar bent en op alle denkbare mobiele apparaten, van een smartphone als iPhone, Samsung, HTC, Sony of meer van dat soort fraais tot de meest geavanceerde tablet. Heeft u even tijd pak dan uw smartphone en speel mobiel bij Bingocams. De prijs die u wint wordt zoals u gewend bent automatisch bijgeschreven bij uw speeltegoed, door deze mobiele toepassing hoeft u niet meer te wachten tot u thuis bent om een rondje te spelen.

Spelerservaringen

- Wat zo leuk is bij Bingocams is dat ik kan zien wie er allemaal aanwezig is tijdens het spel, met sommige mensen heb je namelijk een klik en dat maakt zo'n ronde extra gezellig... Karin van Rossum Soest.

- Die live win momenten zijn zo grappig dat ik er soms wel een half uur naar zit te kijken, geweldig hoe mensen uit hun bol kunnen gaan als ze een prijs winnen.... Kees Wester Drachten.

- Iedere week weer krijg ik een mail met een mooi bonusbedrag dat ik zo kan gebruiken, BingoCams weet zijn spelers wel vast te houden.... Joop v/d Werff Hoogeveen.

- Dit is verreweg de beste bingoroom, leuke mensen, voldoende spanning en de mooiste evenementen, ik ben iedere dag wel even aanwezig... Trudie Mansveld Nijkerk.

- Wat ik mooi vind aan de site van Bingo Cams is de geweldige vormgeving van het geheel, strakke blauwe kleuren met wit en zwarte lettertypen. ... Tom van Willigen Coevorden.

- Toen ik mijn eerste prijsje won dacht ik dat het puur geluk was, nu weet ik dat er regelmatig iets te winnen valt als je meedoet. Erg leuk om te doen... Wimpie Zijlstra Oudega.

- Ik had problemen met een instelling van mijn beeldscherm, met hulp van de helpdesk was het probleem snel opgelost. Prima service en vriendelijke mensen... Janny van Wijnen Sliedrecht.

bingocams

Een deelnemer vertelt

Nadat BingoCams gratis vijf euro op mijn spelers rekening had gestort kon ik het spelletje gratis uitproberen. Ja dat leest u goed, dit was geheel gratis. Ik koos een ruimte met 15 deelnemers, de inleg per bingokaart was €0,50. Ik kocht drie loten en had €1,50 geïnvesteerd van de vijf gratis verkregen euro’s. Vol spanning zat ik naar de timer te kijken, nog 30 seconden. De klok tikte de tijd weg en de game begon en de getallen rolden tevoorschijn. De eerste drie getallen die werden omgeroepen waren meteen raak en alle drie verschenen ze dan ook op mijn kaart. Vol spanning zat ik af te wachten op de volgende getallen die een rij op mijn bingo kaart konden afmaken.

Nog één getal had ik nodig. En de winnaar is: Joop56. Jammer de prijs die gebonden was aan het volspelen van de eerste rij getallen ging aan mijn neus voorbij. Evenals de prijs voor twee rijen. Maar toen stond plots mijn naam in beeld. Ik had gewonnen! 12 euro, een leuke prijs voor een gratis spelletje, €1,50 inzetten en €12,00 winnen. Natuurlijk was het niet altijd feest, maar winnen hoort bij bingo cams, de ene keer een klein bedrag, maar soms een leuk bedrag dat ik heel goed kan gebruiken. Buiten het prijzengeld om, speel ik voor mijn plezier, ik ontmoet vrienden en klets de alledaagse dingen van me af. Gewoon even gezellig spelen is voor mij het leukste wat er is.

Heeft u al een spelersaccount?

Hieronder heb ik de voordelen van het spelen bij BingoCam op een rijtje gezet voor u:
+ Zeer stijlvolle en gebruiksvriendelijke vormgeving.
+ Vijf euro gratis om voor echt geld gratis de bingogame te testen.
+ 100% welkomst bonus bij de eerste storting.
+ De bingoroom die het spelplezier en de spanning vergroot.
+ Voor een klein bedrag kans op enorme Jackpotten.

Ontvang geld om één van de grote prijzen te winnen, ook maakt u kans op de hoofdprijs en doet u mee in de speciale ronden met extra mooie prijzen. De spanning tijdens de game wordt verhoogd door de chat. U kunt in de chat roepen welke getallen u nodig hebt en communiceren met de andere spelers. Zo is het extra spannend wanneer u nog maar één getal moet en uw tegenspeler ook om een getal roept in de chat. Het aanmelden is zo gebeurt en binnen enkele minuten zit u samen met vele andere spelers te kijken of de bingoballen u de eerste grote prijs bezorgen.

Ga nu naar Bingocams en speel binnen 10 minuten