Bingospelen met webcam

Dit keer een artikel over een bijzonder fenomeen dat u kunt tegenkomen als u online bingo gaat spelen, het gebruik van de webcam. De meest gebruikte bingosoftware maakt er gebruik van en met veel succes, spelers vinden het fantastisch om via de webcam contact met elkaar te hebben en te laten zien hoe leuk bingospelen is. Kijk maar eens op de website van Bingocams en ontdek hoe het werkt, er staan op de site vele filmpjes van mensen die een prijs gewonnen hebben en dat graag willen laten zien aan de anderen. Het is een fantastisch gezicht hoe blij de winnaars iedere keer weer zijn. Sluit een webcam aan op uw computer en u kunt ook meedoen, een aanrader.

Hoe werkt het?

Sluit een webcam aan op de PC en registreer u bij BingoCams, na enkele minuten wordt de verbinding geactiveerd en kunt u beginnen met bingo spelen. Als u het leuk vindt worden uw winmomenten opgenomen en gepubliceerd, iedereen kan meegenieten van uw moment, de felicitaties zullen niet uitblijven, een prachtige manier om onderling contact te hebben.

In de loop van jaren zijn er bijna anderhalf miljoen winmomenten uitgezonden en iedere dag komen daar enkele tientallen bij. Bingocams is de grootste bingosite van Nederland en dat succes is voor een groot deel aan de webcam te danken.

Als de webcam aangezet is komt u in beeld, de andere spelers kunnen u nu ook zien, u kunt het webcamscherm verkleinen en verplaatsen naar de bovenhoek van uw beeldscherm, u kunt nu het volledige beeld gebruiken om bingo te spelen.

Nu even niet

Soms heeft u even geen behoefte om de webcam te gebruiken, geen probleem. Het is absoluut niet verplicht om hem aan te houden wanneer u dat niet wilt. Druk op het kleine schermpje en zet de knop op uit, u kunt nu het spel voortzetten zonder in beeld te verschijnen. Dezelfde knop kunt u gebruiken om de webcam weer in te schakelen, gemakkelijker kan niet. Heeft u vragen over het gebruik van de webcam dan is er altijd een medewerker van BingoCams aanwezig om u met raad en daad bij te staan. Veel plezier met spelen en misschien zien we elkaar binnenkort live tijdens het bingospelen.

Naar de bingo TOP 3 >>> spelen