Bingo strategie

De laatste jaren zijn er ontwikkelingen geweest die het bingospel uit zijn iets wat stoffige image hebben gehaald. De tijd dat het buitenshuis werd gespeeld ligt al weer ver achter ons en als het al nog gespeeld wordt is dat thuis met de kinderen of tijdens seniorenmiddagen. Bingo is een van de weinige spellen waar vaardigheid geen rol speelt in het uiteindelijke resultaat van het spel. het is een kansspel waarbij het bijna onmogelijk is om de volgende bal of kaartnummer te voorspellen. Aan het begin van het bingospel heeft elke kaart een gelijke kans om te winnen. Echter, er is een bingostrategie die u kan helpen om de kans op winnen te verhogen en die vertel ik u zo dadelijk.

Verhoog de kans op winnen

U kunt uw kans om te winnen verhogen door simpelweg meer kaarten te kopen. Bij de meeste bingosites mag u zelfs tot 40! bingokaarten per ronde gaan. U moet de totale kosten afwegen tegen het bedrag dat u kunt winnen, hou daarbij ook rekening met het aantal bingokaarten wordt gespeeld door anderen. Hoe meer spelers meedoen in aan een ronde, hoe meer kaarten worden verkocht, de prijs die u kunt winnen wordt groter, de kans neemt echter af.

Als u meerdere kaarten tegelijk wilt spelen, moet u een bingosite zoeken die het type software heeft dat geschikt is voor uw manier van spelen en die bovendien automatisch alle nummers op de kaarten markeert zodat een fout maken of het vergeten van een nummer uitgesloten is. Weet dat de ronden bij bingospelen erg snel gaan en dat bij grote hoeveelheden kaarten het lastig is om de nummers op tijd af te strepen. De automatische functie moet dus aanwezig zijn. Wilt u meer weten over bingo lees dan: wat is bingo.

Bingotip

De beste bingotip die we u kunnen geven volgt hier. Als er een kans is om een bonus te bemachtigen dan moet u die kans ook pakken. De populaire bingosite BingoCams bijvoorbeeld geeft nieuwe spelers vijf euro bonus, geld waar u niet voor hoeft te doen, zelfs geen geld storten. De bingobonus is helemaal gratis en geeft u de kans om het spel zonder risico te leren spelen. Bovendien geven ze bijna iedere week aan trouwe spelers een extra stortingsbonus.

Er zijn tegenwoordig goede mogelijkheden voor Nederlandse spelers om aan het online bingospel mee te doen. Bij BeterBingo kunt u gratis meedoen aan het spaarprogramma, u kunt zonder extra kosten de mooiste cadeau's uitzoeken als u het gewenste aantal punten heeft gespaard. Gewoon een leuke extra kans op een mooie prijs, doe mee en start vandaag nog met spelen bij Beter Bingo de meest populaire bingosite van ons land.

Naar de bingo TOP 3 >>> spelen