Hoe sociaal is online bingo?

Omdat er steeds meer bingofans komen leek het mij leuk om eens terug te kijken naar de inmiddels al bijna vergeten bingohallen en een vergelijk te maken met het hedendaagse online bingo. Kan de internet versie nu echt wel concurreren met de goede ouderwetse, sociale, lokale bingohal, het ontmoetingspunt van vele zo aan het eind van de vorige eeuw. Is het sociale contact nog net zo mogelijk als destijds, steeds vaker hebben we onze sociale contacten online en misschien wel meer dan nodig. Sociale netwerksites zoals Twitter en Facebook brengen ons vrienden die we in het echte leven nog nooit zijn tegengekomen. Deze verandering in sociaal contact is het belangrijkste aspect dat de regelmatige bingospeler afschrikt om te verhuizen naar de online versie van het bingospel.

Bingofans

Online bingo sites zijn zich bewust van deze kwestie en hebben het probleem op verschillende manieren aangepakt. Online bingosites zoals TrendieBingo hebben een live chat functie, wat betekent dat wanneer je speelt ook contact hebt met alle medespelers. Op deze manier bent u nooit alleen aan het spelen, u kunt chatten op de manier die bij u past, met verschillende lettertypes, kleuren en symbolen om de beleving zo persoonlijk mogelijk te maken.

U kunt contact maken op elk gewenst moment, of u nu van plan bent om te spelen of niet. Al snel is een hechte gemeenschap opgebouwd, met regelmatige spelers en andere bingofans, dit is de omgeving waar vrienden worden gemaakt de dagelijks ervaringen uitwisselen en over van alles en nog wat te praten.

Bingofamilie

Eigenlijk is het volledig gedaan met het traditionele bingo spelen in één of ander achteraf gebouw, de aantrekkelijke bingosites bieden spannende spellen en grote jackpots. Bingo is een zeer eenvoudig spel om te begrijpen en gespeeld door miljoenen mensen over de hele wereld, net als andere spellen bent u in staat om de kansen om te winnen te verhogen. BeterBingo is de beste plek voor Nederlandse spelers, de speelomgeving is volledig Nederlandstalig en de spelers die u gaat ontmoeten ook. Het is altijd fijn om in uw eigen taal de ervaringen uit te wisselen, meld u snel aan om deel te worden van een steeds groeiende bingofamilie.

Naar de bingo TOP 3 >>> spelen