Hoe win ik de jackpot?

Bij bingo is de jackpot een spannende extra kans om een flink bedrag aan prijzengeld te winnen. Regelmatig is er een jackpot evenement waar iedereen aan mee kan doen. Of er zijn speciale jackpot ronden waarvoor u iets moet doen of waarvoor u uitgenodigd moet worden. De jackpot is een soort van spaarsysteem, iedereen die meedoet zorgt voor een kleine bijdrage aan de pot, dit gaat automatisch en u merkt er verder weinig van. Wanneer u aan het spelen bent maakt de spelleider bekent of er een jackpot aanstaande is, niemand hoeft die kans te missen.

De pot wordt als maar groter

Het interessante van die jackpots is dat ze steeds groter worden, hoe meer mensen er om spelen hoe hoger de pot die te winnen valt, we noemen dat met een mooi woord progressief. Het wil niets anders zeggen dan dat de jackpot onophoudelijk groeit, iedere kaart die wordt verkocht draagt een beetje bij. Wanneer de jackpot valt kan de winnaar rekenen op een zeer grote prijs. Het duurt vaak wel even voor de jackpot valt, bij bingo wordt hij uitbetaald als de gelukkige winnaar een volle kaart heeft binnen het van te voren afgesproken aantal gevallen ballen, bij het spel met 75 ballen moet u een volle kaart hebben met minder dan 32 omgeroepen nummer, dat dit niet iedere dag gebeurd zal u niet verbazen.

Meer varianten, meer kans op winnen

Naast de grote jackpot waar ik het zonet over had zijn er nog meer mogelijkheden om veel geld te winnen, dit zijn wat kleinere jackpots die aan een evenement of speciale spelronde zijn verbonden. Het zijn wat kleinere bedragen dan de mega jackpot maar toch zeer de moeite waard. Er zijn vaak bedragen te winnen van 50 tot 250 euro, niet slecht bij een inzet van enkele eurocenten per kaart die u koopt. De jackpot is een extra prijs, de normale prijzen die per ronde gewonnen kunnen worden blijven gewoon, dus bij een rijtje of een volle kaart krijgt u gewoon uw rondeprijs.

Nogmaals, bingospelen van tegenwoordig is attractief en winstgevend, u kunt voor een klein bedrag de hele avond meedoen en kans maken op grote prijzen, het is niet vreemd dat het aantal spelers met de dag groeit, doe ook eens mee u zult er geen spijt van krijgen. Meld u vandaag nog aan bij BingoCams, de grootste bingosite van ons land en doe mee met het gratis speelgeld dat u na aanmelding heeft gekregen, misschien heeft u heel veel geluk en is de jackpot dit keer voor u, succes.

Naar de bingo TOP 3 >>> spelen