Thuis bingo spelen

Het grote voordeel van het bingospel is natuurlijk dat u lekker thuis kunt blijven. Vrij weinig mensen hebben nog een reden om buiten de deur te spelen. U kunt comfortabel in uw stoel of op de bank blijven zitten terwijl u speelt en u hoeft niet door de regen te reizen naar de plek waar u anders zou spelen. U kunt zelf kiezen wanneer u begint en wanneer u stopt en ondertussen kunt u ook nog wat andere dingen doen. Voor veel mensen die vroeger reguliere en nu thuis spelen, is dit dan ook de reden waarom zij thuisblijven. Waarom ver reizen voor iets wat u thuis ook zou kunnen krijgen? Voor jonge mensen is het fijn om te spelen waar ze zelf willen, en oudere mensen gaan 's avonds liever de deur niet meer uit.

Het leuke van thuis bingo spelen is dat u kunt profiteren van de bonus die u krijgt als u lid wordt van een bingoclub, zo ligt er bij Trendiebingo vijf euro klaar voor nieuwe spelers. Door gebruik te maken van de bonus leert u het bingospel kennen en ontdekt u de plek waar u graag wilt spelen. Iedereen kan meedoen, het maakt niet uit welk budget u er voor uit wilt geven.

Spelen op internet

Bingo spelen op internet is iets anders dan het live spel, natuurlijk zijn de spelregels wel hetzelfde maar de snelheid en mogelijkheden zijn verschillend. Kijk daarom eerst eens goed rond voor u begint met inzetten. De meeste spelers doen het zo wie zo in het begin al rustig aan en dat is heel verstandig. Na verloop van tijd kunt u het aantal kaarten dat u kunt kopen gaan uitbreiden. Het maximale aantal kaarten is 40. u hoeft niet bang te zijn dat u handelingen mist, er kan eigenlijk helemaal niets fout gaan omdat de computer alles controleert.

Als het bingospel gaat beginnen worden de gekochte kaart aan de spelers getoond. Een van de verschillen met het echte bingospel is dat er nummers hoeven worden afgestreept op de kaarten die u heeft gekocht. Alle handelingen worden door de computer uitgevoerd zonder dat u er om hoeft te denken. Tijdens het spel kunt u gezellig met uw medespelers van gedachten wisselen via de chatbox onderaan het scherm. Als u een prijs heeft gewonnen wordt dat met veel plezier bekent gemaakt en iedereen zal u feliciteren. Af en toe is het helemaal feest, dan gaat de jackpot eruit.

Hoe werkt het?

Bij BingoCams speelt u het spel met 75 of 90 ballen. Voor u begint is het eerst nodig om een bingokamer uit te zoeken. Het verschil in de kamers is de hoogte van de prijzen voor een bingokaart. Hoe hoger de prijs van een kaartje, hoe hoger de geldprijzen zijn die u kunt winnen. Hebt u een kamer uitgekozen dan kunt u beginnen met het kopen van je kaartjes. Dit kan alleen wanneer er een spelronde gaande is. Heeft u de kaartjes gekocht dan wacht u tot de spelronde begint. Lang hoeft u vaak niet te wachten en u heeft altijd de mogelijkheid om kennis te maken met de andere spelers in de kamer. Gaat de spelronde beginnen dan wordt het echt spannend. Eerst speelt u voor 1 volle rij. Daarna 2 volle rijen en als laatste voor de volle kaart!. De geldprijzen worden steeds hoger. Het systeem laat u duidelijk zien welke van uw gekochte kaartjes het de meeste kans maakt.

Wanneer u nieuwsgierig geworden bent en zelf eens wilt proberen hoe het is, dan is het mogelijk om u gratis in te schrijven. Wanneer u dit doet ontvang u ook nog eens meteen vijf euro bonus waar je helemaal niks voor hoeft te doen. Zo is het mogelijk om de bingoroom gratis te testen. Wie weet sleept u meteen al je eerste volle kaart in de wacht.

Naar de bingo TOP 3 >>> spelen