Bingo online is gemakkelijk te volgen door de eenvoudige spelregels, iedereen kan meedoen omdat de computer veel uit handen neemt. Deelnemen is gratis en aanmelden een fluitje van een cent. Het is bovendien erg leuk om te doen, in ons land hebben ze dat heel goed begrepen en bieden bingo online aan op een manier waarbij Nederlandse spelers zich thuis voelen. Er zijn diverse varianten van het spel zodat u kunt kiezen welke het best bij u past. Zo zijn er ronden met negentig ballen maar het kunnen er ook vijfenzeventig zijn als u dat wilt, bovendien kunt u kiezen uit verschillende prijzen van de bingokaarten, van gratis tot één euro. Bij elk type spel hoort een eigen publiek met een prijzenpot die daarbij past, hoe meer inzet hoe hoger de prijzenpot. U hoeft geen geld te betalen om mee te kunnen doen en prijzen te winnen, u kunt kosteloos spelen zolang u maar wilt, alleen de prijzen zijn bij de gratis ronden lager, wat natuurlijk logisch is.

Het spel wordt gespeeld door enorm veel mensen, ze spelen voor hun plezier en voor de prijzen. Het is geschikt voor jong en oud en bestaat al jaren, nog steeds is het een populair en vooral een heel gezellig spel dat oorspronkelijk Italiaans is en ondertussen al eeuwen oud. Tegenwoordig wordt Bingo online door duizenden mensen gespeeld, ze zitten iedere dag aan een beeldscherm gekluisterd om de ballen te zien rollen en wachten op het moment dat een volle kaart hun een mooie prijs gaat opleveren.

Online bingo

Dit is de internet versie van het aloude bingospel zoals dat jaren geleden nog veelvuldig gespeeld werd. Veel mensen die regelmatig op pad gingen om ergens in een zaaltje bingo te spelen, doen dat nu online. Tegenwoordig kunt u lekker thuis blijven en toch de gezelligheid beleven die het spel geeft, duizenden andere spelers zijn u reeds voorgegaan. Om over te stappen naar de internet versie helpen wij u graag stap voor stap op weg.

Aan het spel doen veel deelnemers gelijktijdig mee, dat maakt online bingo leuk en gezellig want iedereen heeft via een praatscherm contact met elkaar. De bingoclub waarvan u lid kan worden zorgt dat alles goed en eerlijk verloop. Het mooie van online bingo is dat alles automatisch gaat, de computer houdt alles voor u bij, er kan nauwelijks iets mis gaan. Bovendien houden ervaren spelleiders die uw eigen taal spreken alles nauwlettend in de gaten.

Bingo online spelen

Bingo online spelen, waar doe ik dat? Een hele goede vraag want het valt niet mee om de juiste keuze te maken uit het enorme aanbod. Gelukkig kan ik u een beetje op weg helpen en u enkele tips aan de hand doen waar u profijt van kan hebben. Denk bij de keuze aan drie belangrijke zaken, de bingosoftware moet Nederlandstalig zijn om zoveel mogelijk landgenoten tegen te komen, ten tweede moet de bingoaanbieder de juiste licenties bezitten om zijn betrouwbaarheid aan te tonen. Als laatste moet u letten om de aanbiedingen te er zijn, een mooie startbonus helpt u op weg om risicoloos het spel te ontdekken en te kijken of een aanbieder als bijvoorbeeld trendieBingo biedt wat u zoekt.

BINGO TOP 3 >>> spelen

De beste bingowebsites van ons land waar iedereen aan mee kan doen, het is er 24 uur per dag en de hele week door een komen en gaan van liefhebbers van dit gezelschapsspel. Vriendelijke spelleiders zorgen er voor dat alles foutloos verloopt en spreken u in uw eigen taal aan. Bent u nieuw dan springen ze bij en geven aanwijzingen als dat noodzakelijk is. Onmiddellijk na het intekenen wordt u als deelnemer verwelkomt met een startbonus van maar liefst €5, geld dat u zomaar krijgt en dat op uw spelersaccount wordt bijgeschreven om mee te spelen zolang u wilt, er zijn geen enkele beperkingen. Zo hoeft u niet zelf geld te storten om te spelen en als u een geweldige geldprijs wint kunt u die gewoonweg gebruiken om mee verder te gaan.

Online bingokaarten kopen

U mag maximaal 40 kaarten tegelijk kopen, dat lijkt veel maar de computer helpt om alles te sorteren en de juiste getallen af te strepen als die gevallen zijn. De kaart die er het beste voor staat, is duidelijk in beeld, zo kunt u uw kansen steeds goed inschatten. In het begin wordt er gespeeld voor een horizontale of verticale reeks. Na verloop van de ronde wordt er om een volle kaart gespeeld en valt de hoofdprijs, beleef het mee en start vandaag nog met spelen bij de populairste bingosite van ons land.