Bingo speelomgeving

Het heeft even geduurd maar we kunnen nu echt zeggen dat bingo het meest gespeelde spel op internet is. Lekker alleen achter de computer kruipen om de waan van alle dag even te vergeten. Het eeuwenoude bingospel is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot entertainment van de bovenste plak, duizenden huisvrouwen, senioren, kantoorpersoneel en mensen die onderweg zijn loggen in op hun bingoaccount om een aantal ronden mee te doen, puur voor de ontspanning.

Wie bingo wil gaan spelen is natuurlijk benieuwd hoe de software of te wel de speelomgeving van de bingosite werkt, daarom vertel ik u er in dit artikel iets meer over zonder er een technisch verhaal van te maken want daar heeft niemand wat aan. Om te beginnen kan ik u verteleen dat de hele speelomgeving inclusief de helpdesk en medewerkers Nederlandstalig is, vooral voor de mensen die de Engelse taal niet goed beheersen is dit een groot voordeel. Een ander groot voordeel is dat u de software niet hoeft te downloaden, u kunt gewoon via de website inloggen. Het eerste wat u tegenkomt is de centrale lobby van waaruit u verschillende keuzes kunt maken, zo worden er diverse varianten bingo aangeboden, zowel met 90 als met 75 ballen in het spel, ook worden er andere spellen aangeboden, waaronder speelautomaten, kraskaarten en spelletjes die u ook in het casino tegenkomt. De lobby is functioneel uitgevoerd, met één klik komt u in het gedeelte waar u zijn wilt, alles werkt super snel, u verliest geen onnodige tijd door te wachten.

Wat het zo aantrekkelijk maakt is dat u contact kunt krijgen met de andere deelnemers via het extra scherm midden in het beeld, daar is ook de spelleider aanwezig die iedereen helpt met het oplossen van vragen, bovendien houdt hij of zij een oogje in het zeil zodat het gezellig blijft. Tijdens het spelen verschijnt er niet zelden een leuke actie waaraan de aanwezige spelers mee mogen doen en extra prijzen kunnen verdienen, de begeleider legt op dat moment de mogelijkheden uit en u kunt direct beslissen of u meedoet of niet.

Bingokaarten kopen

Bingo spelen gaat niet zonder het aankopen van bingokaarten, het saldo van uw spelers account staat in beeld zodat u steeds precies weet wat u te besteden heeft, winsten worden iedere keer bij dit bedrag opgeteld. Ook bestaat de mogelijkheid om gratis te spelen, u gebruikt dan de bonus ie u heeft gekregen, regelmatig krijgt u via een mailbericht nieuwe bonussen aangeboden. Om uw saldo aan te vullen kunt u geld storten, de gemakkelijkste manier is iDeal, enkele seconden na de overboeking kunt u gebruik maken van uw verhoogde saldo. Bingokaarten zijn er in verschillende prijzen te koop, de goedkoopste versie is € 0,05 maar u kunt ook kaarten van € 1,00 aanschaffen. Iedere bingoronde wordt het prijzen geld berekend aan de hand van het aantal verkochte kaarten, hoe meer de deelnemers gekocht hebben hoe hoger de te winnen prijzen. Bij bingo gaat alles automatisch, u hoeft alleen maar aan te geven hoeveel kaarten u wilt hebben en de computer doet de rest, ook de nummers van de ballen worden automatisch afgestreept van de bingokaarten die u heeft gekocht.

De bingosoftware staat onder strenge controle van LGA, zij geven de licentie uit en zorgen dat alles veilig en betrouwbaar verloopt voor de spelers. Persoonlijke gegevens moet versleuteld opgeslagen worden en niemand moet daar misbruik van kunnen maken. TrendieBingo is een leuke en veilige bingosite, de software draag bij aan uw speelplezier en de vriendelijke medewerken helpen u aan alle kanten om dat plezier te verhogen.

Wanneer u geld op uw spelersrekening heeft staan en u wilt dat overboeken naar u bankrekening dan kan dat zonder meer. Hou er wel rekening mee dat er een minimum van € 25 overgeboekt moet worden, dat bedrag moet dus el op uw spelerrekening staan. Via de kassa knop kunt u het uitbetalingsverkeer regelen. Begrijpt u iets niet of heeft u vragen over een item dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van de bingosite, die zijn de hele dag aanwezig.

Waar spelen?

Bingo online spelen kan bij verschillende bingosites, de beste aanbieder is zonder twijfel trendieBingo, zoals alle anderen in de Engelse taal omdat dit een eis is van de kansspelcommissie, maar gelukkig is de spelomgeving in uw eigen taal en spreken de spelleiders gewoon Nederlands. U kunt er gratis spelen maar ook geld inzetten, die keuze is helemaal vrij. Om u op weg te helpen krijgt u vijf euro startgeld om alles uit te proberen. Meld u vrijblijvend aan en ontdek hoe gezellige en leuk het is om bingo online te spelen, niet voor niets de trend van deze tijd.

Naar de bingo TOP 3 >>> spelen