Bingo spelregels

De bingoregels zijn eenvoudig te begrijpen, want net als dat er weinig spelinzicht voor nodig is, hoeft u ook geen diepgaande kennis van bingospelen te hebben. Om toch enige duidelijk te geven over de bingoregels, zoals deze online gelden, zal hier een beknopte uitleg volgen. De spelregels komen bij alle varianten overeen, want het doel van het spel is om als eerste het juiste patroon van getrokken getallen op de bingokaart te krijgen. Dus of er nu met 75 bingoballen of met 90 ballen gespeeld wordt, het doel blijft hetzelfde. Als het spel start dan zal het eerste patroon duidelijk aangegeven worden.

Hoe speelt u bingo?

Nadat het spel gestart is, zullen de ballen vallen en worden de getallen aangevinkt op de online bingokaart. De bingo spelregels kunnen per spel verschillen, in die zin dat vooraf het patroon kenbaar wordt gemaakt. Dat kan zijn dat er eerst een horizontale rij gevuld moet worden, waarna vervolgens twee gevulde horizontale rijen voor winst zorgen.

Om het bingospel in goede banen te leiden en nieuwe spelers te helpen bij het spelen is er altijd een host of spelleider aanwezig die zich intensief bezig houdt met het spelverloop. U kunt hem of haar alles vragen wanneer je iets niet begrijpt of wanneer u gewoon iets wilt weten over de bingoregels of de veiligheid van het bingospel. Regelmatig geven de spelleiders handige tips en af en toe geven ze zomaar vanuit het niets een mooie bonus aan alle spelers die op dat moment actief zijn. Kortom een waardevolle aanvulling voor het toch al zo populaire bingo online.

Onmiddellijk na het aanmelden kunt u beginnen met bingospelen de vijf euro bonus ligt al klaar en het enige wat u hoeft te doen is een keuze te maken uit de verschillende "bingokamers", in elk van deze kamers worden bingovarianten aangeboden met verschillende kaartprijzen. Kies een ruimte die past bij uw verwachtingspatroon, de ene speler wil graag gratis meedoen terwijl een ander voor het grote prijzengeld gaat. In iedere ruimte heeft u de mogelijkheid om gezellig met andere spelers te chatten, één van de redenen waarom bingo zo populair is. Zodra u kaarten heeft gekocht, kunt u achterover leunen en het resultaat van de speelronde afwachten. U hoeft namelijk niet meer met de pen in de aanslag te zitten om een kruisje in het vakje met het bingonummer te zetten. Nee, tijdens het bingospelen worden de getallen netjes voor u afgestreept. Een volle kaart betekent volgens de spelregels dat u heeft gewonnen. In de speelronde komt de volle kaart logischerwijs als laatste aan de beurt, eerst worden er nog prijzen uitgedeeld voor een patroon of lijn. Lees er meer over op depagina: wat is bingo.

Kent u de bingoregels? Speel dan mee...

Speel met vrienden en onbekenden, het is namelijk van oudsher een gezelschapsspel en dat is bij het spelen van de online versie niet anders. Kijk maar eens hier en ontdek dat u niet de enige bent, die van dit gezellige spelletje houdt, hier maakt u eenvoudig nieuwe bingovrienden. Nu u de bingo spelregels kent is het tijd om te starten, een fantastische mogelijkheid om een geweldige tijd te beleven. Een tijd met ruimte om gezellige te kletsen via de chat, maar ook een tijd om kans te maken op het winnen van mooie prijzen.

Naar de bingo TOP 3 >>> spelen