Variaties in het bingospel

Bingospelen is leuk en heel gezellig, daar was u vast al achter gekomen. Maar er is meer dan het standaard bingospelletje dat de meeste mensen spelen, er is één en al variatie en dat maakt online spelen zo aantrekkelijk, niet de hele avond hetzelfde maar steeds weer andere uitdagingen die u aan kunt gaan.

Zo zijn er twee varianten die direct in het oog springen, het spel waarin negentig ballen zitten en één waar met vijfenzeventig ballen gespeeld wordt, de variant met negentig ballen keert per rond drie prijzen uit, de eerste prijs is voor de speler die als eerste een horizontale rij met getallen vol heeft, de tweede prijs voor degene die twee rijen vol heeft en tenslotte de hoofdprijs voor een volle kaart, als twee of meer mensen tegelijk een prijs winnen wordt deze verdeeld. Ieder spel met negentig ballen is ook verbonden met de jackpot, een groeiende prijzen pot die wordt uitgekeerd aan de speler die met 40 ballen of minder een volle kaart heeft. Heeft u een volle kaart met 32 of minder ballen dan wint u de “Money Mountain” jackpot een enorme prijs die slechts sporadisch valt, we hebben het dan wel over een uitkering van vele tienduizenden euro’s. Niet slecht voor een spelletje waaraan u voor zeer weinig geld mee kunt doen.

De tweede variant van het bingospel is die waar slechts vijfenzeventig ballen zitten. Bij dit speltype zijn per ronde maar liefst vijf prijzen te winnen, vier winlijnen en een volle kaart, deze manier van spelen kent een enorme populariteit onder beginnende spelers omdat er vaker een kleine prijs gewonnen kan worden. Ook met deze manier van spelen kunt u de jackpot winnen, 48 of minder ballen zijn er voor nodig om de jackpot te claimen. De “Money Mountain” jackpot valt hier bij 42 ballen. Om mee te spelen met de jackpot moet u in de afgelopen drie maanden een storting op uw spelersrekening hebben gemaakt, hou hier rekening mee als u wilt meedoen om het echt grote geld.

Evenementen

Naast het gewone bingospel bij TrendieBingo in de standaard kamers is er een mogelijkheid om aan evenementen mee te doen, een extra kans om te winnen. Op het scherm ziet u de aankondigingen van deze evenementen en de prijzen die u kunt winnen in de vorm van gegarandeerde jackpotten. De evenementen starten op vaste tijden en u kunt zich van te voren aanmelden om mee te doen. Wanneer het evenement dan start wordt het automatisch op uw scherm getoond zodat u niets van de spanning mist.

Naar de bingo TOP 3 >>> spelen