Veel gestelde vragen

Veel mensen hebben toch nog bepaalde vragen over het spelen van bingo op internet. Omdat ik iedereen graag wil helpen beantwoord ik de vragen die de afgelopen tijd voorbij kwamen.

Waar kan ik het beste bingospelen?

In ons land zijn een aantal bingorooms (bijvoorbeeld BeterBingo) die zich volledig richten op Nederlandse spelers, er werken Nederlandse spelleiders en de software is Nederlandstalig. U kunt wanneer u een storting wilt maken via iDeal betalen en u komt er honderden landgenoten tegen.

Waarom is het bingoaanbod in ons land Engelstalig?

Het klopt helemaal dat alle websites waarop het bingospel online gespeeld kan worden in de Engelse taal geschreven zijn. De Nederlandse regering heeft dat zo bepaald zolang er geen regelgeving is op het gebied van de kansspellen. Gelukkig is het vooruitzicht op dit gebied goed en kunnen we binnenkort bingosites met een officiƫle Nederlandse licentie begroeten. Gelukkig kunt u wel in het Nederlands bingospelen, de software en de spelleiders zijn Nederlandstalig. Het is dus gewoon een kwestie van aanmelden via het Engelstalige inschrijfformulier om vervolgens in uw eigen taal verder te gaan.

Is het veilig mijn creditkaart informatie te geven?

Jazeker, bingorooms die in ons land actief zijn zullen nooit iets van u proberen te stelen. Natuurlijk zouden ze kortstondig iets verdienen maar uiteindelijk lijden ze er enkel onder. Een goede reputatie en vaste klanten zijn voor hen erg belangrijk om iets te verdienen, ze zullen er dan ook alles aan doen om het u naar de zin te maken. Naast een creditcard is het gebruik van iDeal populair in ons land, u kunt online betalen en binnen enkele minuten gebruik maken van uw bingotegoed.

Zijn de spellen eerlijk?

Om te kunnen overleven moeten de bingorooms er alles aan doen om de betrouwbaarheid maximaal te laten zijn. Onafhankelijke accountants hebben bevestigd dat online bingo ongeveer 10% meer oplevert dan spelen in een casino. Dat geeft u natuurlijk een veel betere kans om te winnen.

Is de software veilig?

Door het strenge toezicht hoeft u bij gerenommeerde bingoaanbieders niet bang te zijn voor onregelmatigheden. Daarom is het belangrijk enkel te spelen bij bingorooms die bekend zijn, zoals BeterBingo en BingoCams.

Moet ik de software downloaden voor ik ga spelen?

Nee dat hoeft niet, u speelt op een beveiligde online verbinding. Ingewikkelde downloads horen hierbij dus tot het verleden en u speelt altijd op de meest actuele versie.

Hoe snel kan ik beginnen met spelen?

Onmiddellijk. Het hele proces van aanmelden duurt ongeveer 3 minuten. U kunt direct daarna beginnen met spelen, de bonus van vijf euro waar u recht op heeft staat al op uw spelersaccount en is beschikbaar om bingokaarten te kopen.

Kan ik bingo voor de lol spelen?

Ja, alle bingorooms dus ook BingoCams bieden gratis versies aan van hun software. Het is exact dezelfde software die kan worden gespeeld voor echt geld. Elke keer dat u online bent wordt gevraagd of u gratis wilt spelen of voor echt geld.

Hoe snel krijg ik mijn geld als ik wil laten uitbetalen?

De uitbetaling is erg snel, maar het hangt wel af van de wijze waarop u ervoor kiest om uw geld op te nemen. Per cheque duurt meestal een week, bij alle andere methoden heeft u uw geld binnen 3 werkdagen.

Naar de bingo TOP 3 >>> spelen