Wat maakt online bingo zo leuk

Online bingo is in de loop van jaren in veel huishoudens doorgedrongen en heeft een prominente plaatst ingenomen in het dagritme van velen. Wat maakt het spelen van bingo nu eigenlijk zo leuk, waarom hebben vele mensen de stap genomen om online bingo te gaan spelen? Op deze vragen willen we in dit artikel een antwoord geven.

Online bingo is niet heel anders dan het echte bingo gezelschapspel zoals u dat vast wel kent uit uw kinderjaren. Ook lijkt het in veel opzichten op het bingospel zoals dat vaak nog in clubhuizen en wijkcentra wordt aangeboden. Eigenlijk is een site als TrendieBingo een web alternatief of, beter gezegd, een internet equivalent van het echte gezellige bingospel van vroeger.

Het bingospel heeft in haar korte bestaan een aanzienlijke groei doorgemaakt, een paar jaar geleden waren er slechts enkele spelers die zich op buitenlandse sites waagden, tegenwoordig spelen vele duizenden mensen op de bingosites die actief zijn in ons land. De twee grootste aanbieders op de Nederlandse markt zijn BeterBingo en BingoCams, ze vermaken samen ongeveer 50% van de Nederlandse spelers.

Sociaal spel

Het leuke aan bingo is dat het een sociaal spel is. Het wordt met een groep mensen gespeeld die ieder een aandeel in de spanning en gezelligheid hebben. Gezamenlijk wordt de hoogte van het prijzengeld bepaald en om de paar minuten is er een nieuwe winnaar. Omdat de aankoop van een paar bingokaarten zeer betaalbaar is kan iedereen meedoen, en een prijsje winnen is geen onmogelijke opgave. Er zijn al heel war vrienden gemaakt onder bingospelers op internet. De chat room geeft iedereen de mogelijkheid om met elkaar te praten en ervaringen uit te wisselen. Het is zelfs mogelijk om los van de groep even met elkaar te kletsen, een unieke optie binnen het bingospel.

Ieder zijn eigen budget

Online bingo is zeer toegankelijk, voor vijf of tien cent koopt u al een bingokaart en kunt aan het spel meedoen, het is zelfs mogelijk om gratis te spelen maar daar is het prijzengeld dan ook naar. Iedereen kan op deze manier meedoen door zijn eigen budget te bepalen.

De bingoronden gaan erg snel, de volgende ronde begint steeds weer binnen een paar minuten. Iedere ronde geeft weer nieuwe kans op het winnen van een geldprijs, soms is er een jackpot die wordt uitgekeerd wanneer er iemand bingo heeft binnen een vooraf vastgesteld aantal ballen. U kunt meerdere kaarten tegelijk spelen, de computer markeert de kaarten automatisch voor u, u zult geen nummer missen. Online bingospelen gaat snel maar gelukkig kan er niets mis gaan omdat alles in de gaten gehouden wordt, wanneer u een volle kaartheeft wordt de prijs automatisch bij uw tegoed opgeteld. Onderaan het scherm ziet u hoeveel geld u nog op uw account hebt staan.

Bij BeterBingo en BingoCams krijgt u een leuke bonus wanneer u er voor het eerst gaat spelen. Na het intekenen zult u vijf euro ontvangen voor uw eerste online bingo ervaring. Begin daarmee te spelen om te kijken hoe alles in zijn werk gaat, bij vragen kunt u rekenen op de klantenservice die snel met een oplossing komt zodat u weer verder kunt. veel plezier met bingospelen samen met een groter aantal mensen, we hopen dat u binnenkort in het rijtje van prijswinnaars staat.

BINGO TOP 3 >>> spelen