Online bingo

Bingo is gemakkelijk online te spelen, iedereen kan meedoen omdat de computer veel uit handen neemt.  Er zijn diverse varianten van het spel, kies daarom welke het best bij je past. Zo zijn er ronden met 75 bingoballen maar het kunnen er ook 90 zijn als je die optie kiest.
Het spel wordt gespeeld door enorm veel mensen, ze spelen voor hun plezier en voor de prijzen natuurlijk. Het is geschikt voor jong en oud en bestaat al jaren, nog steeds is het een populair en vooral een heel gezellig spel dat oorspronkelijk Italiaans is en ondertussen al eeuwen oud. Tegenwoordig wordt het door duizenden mensen gespeeld, ze zitten iedere dag aan het beeldscherm gekluisterd om de ballen te zien rollen en wachten tot een volle kaart een mooie prijs gaat opleveren. 

online spelen

Tegenwoordig speel je online

Veel mensen die vroeger op pad gingen om ergens in een zaaltje bingo te spelen, doen dat nu online. Tegenwoordig kunt u lekker thuis blijven en toch de gezelligheid beleven die het spel geeft, duizenden andere spelers zijn je reeds voorgegaan. Om over te stappen naar de internet versie helpen wij je graag stap voor stap op weg.

Aan het spel doen veel deelnemers gelijktijdig mee, dat maakt online bingo leuk en gezellig want iedereen heeft via een praatscherm contact met elkaar. De bingoclub waarvan je lid kan worden zorgt dat alles goed en eerlijk verloop. Het mooie van online bingo is dat alles automatisch gaat, de computer houdt alles voor bij, er kan nauwelijks iets mis gaan. Bovendien houden ervaren spelleiders alles nauwlettend in de gaten.